Sporten

De balsport waar jij nog nooit van gehoord had!

Flag football!

Flag football is een vorm van American football dat voornamelijk gespeeld wordt in de Verenigde Staten en Europa. De spelregels zijn vergelijkbaar met de regels van het reguliere American football, met het grote verschil dat bij flag football spelers niet getackeld of geblokt mogen worden.

Frank speelt al vanaf zijn 14e flag football en is daarna ook American football gaan spelen. Na ‘voor mijn idee’ iets te veel botbreuken is Frank gestopt met de tackel variant. Toch is hij nooit gestopt met flag football. Hij speelde destijds bij de Den Haag Hyena’s. Dit is een van de beste teams van Nederland en is ook al meerdere keren landskampioen geworden! Hoe gaaf is dat!

Ik speel vanaf september ook mee bij het team ‘GZB’. En aangezien Frank mij niet alleen kan laten is hij ook bij GZB komen spelen. Voor het eerst hebben wij samen een sport beoefend. Het samen sporten verliep een stuk beter dan het in elkaar zetten van een IKEA kast… De ideale relatie test, samen sporten!

19437460_1229306543865641_84953991372810181_n

GZB is een gezellig team waar iedereen mee kan sporten! Iedereen kan dit spel spelen, hoe geweldig is dat! Gezellig Zamen Bewegen is ons motto.. of was het nou Gladde Zachte Billen?

Lijkt het jou ook leuk om bij GZB te komen spelen? Kijk dan even op de website www.degzb.com

Een gedachte over “De balsport waar jij nog nooit van gehoord had!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s