Sporten

De Finale!

Gister was het eindelijk zo ver! De dag waar iedereen naar uitgekeken had. De finale van de flagfootball en tackle! De mannen van Den Haag Hyena’s en Raiders hebben het hele seizoen hard gewerkt om uiteindelijk hier te staan!

Flagfootball

De wedstrijd van de Hyena’s ging om half 11 van start. Den Haag Hyena’s vs. Purmerend 2! En wat was het spannend.. Nou ja, dat ze zouden winnen was niet echt een verrassing. De Hyena’s hebben dit jaar het team uit Purmerend al twee keer weten te verslaan. De wedstrijd verliep dus als verwacht. De beker mocht mee naar huis. Wat gaaf om te kunnen zeggen dat de Hyena’s Nederlands kampioen zijn geworden. Gefeliciteerd jongens!

Tackle

Dit tackle team was jong en onervaren. Aan het begin van het seizoen was de doelstelling dan ook om twee a drie wedstrijden te winnen. Maar het seizoen ging zo goed dat de Raiders ongeslagen de finale wisten te bereiken.

Niemand van de Raiders had dit succes in het eerste jaar verwacht. De mannen stonden in de finale van de tackle! Een hele spannende dag. Ik heb nog nooit zoveel mannen bij elkaar zo zenuwachtig gezien. Jezus christus!
Ze gingen de strijd aan tegen het tackle team Lelystad Commanders. De Raiders had de Commanders dit jaar al twee keer verslagen. Maar de Commanders hadden de laatste wedstrijden van het seizoen veel beter gespeeld dan toen ze tegen de Raiders speelde.

Tijdens de wedstrijd hebben de Raiders alles gegeven en het was fantastisch om naar te kijken. Helaas hadden de tegenstanders een hele goede dag en hebben ze kunnen winnen van de Raiders.
Geen paniek! Volgend jaar zijn wij aan de beurt!

Gefeliciteerd met het behalen van jullie 2e plek in de Nederlandse finale van de 1e klasse.

Wil je meer weten over de raiders, de hyena’s of GZB? Kan je geen keuze maken tussen deze leuke teams?  kijk dan op http://www.raiders99.nl voor meer informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s