Reizen

Maleisie dag 10 t/m 12

Dag 10

Eigenlijk wilde wij vandaag naar onze volgende bestemming vertrekken, maar de bussen zaten vol. Wij hebben dus besloten om een dag langer te blijven in Langkawi. Aangezien we de afgelopen dagen in een simpele accommodatie hebben gezeten wilde we nu weer even luxe. We hebben een heerlijk resort geboekt en zijn daar al vroeg in de morgen heen gegaan. 

Op het resort hebben we helemaal niks gedaan. Lekker een boekje gelezen, gezwommen en gegeten. Een Heerlijk rustig dagje!Dag 11

Goedemorgen! Ik heb al vroeg mijn tas ingepakt want om 12 uur moeten we uitchecken. Wij gaan vandaag vertrekken naar de Perhentian eilanden!!
We zijn nog in het hotel gebleven tot 3 uur. Daarna een Uber genomen naar het winkelstraatje waar wij worden opgehaald om naar de boot te gaan. Na een klein uurtje rijden waren we bij de haven.
Samen met andere backpackers zijn wij de boot ingegaan richting Kuala Pesil. Daar staat om 8 uur de nachtbus klaar om naar de andere kant van Maleisië te vertrekken. Een grote bus met hele lekkere stoelen! Behalve die van mij. Natuurlijk was er één stoel die niet naar achter kon, die van mij dus. Maar gelukkig heb ik goed geslapen. 


Dag 12

We hebben heelijk geslapen en kwamen om 5 uur aan in Kuala Besut. Stonden we dan middernacht op een uitgestorven station. Onze speedboot zou pas gaan om 8 uur maar gelukkig kon iemand een boot om 7 uur regelen. 
Uiteindelijk waren we voor 8 uur op het eiland. WAT EEN PARADIJS! We hebben snel ontbeten en zijn daarna gelijk naar het strand gegaan. De zee is zo helder! Het is net kraanwater. Prachtige vissen, schildpadden en haaien zwemen echt langs je tijdens het zwemmen. Echt prachtig!

Na de lunch hebben wij besloten om onze PADI te gaan halen. Dit is een duikcertificaat! We moesten in avond al beginnen met de theorie. 5 uur lang hebben we in de klas gezeten. Gelukkig regende het waardoor we toch binnen hadden moeten zitten. Morgen hebben we het eerste deel van de theorietoets en onze eerste duikles. Spannend!

3 gedachten over “Maleisie dag 10 t/m 12

  1. Jammer van de stoel in de bus ,maar jij slaapt toch overal Britt
    Wat stoer julllie duiksiploma , we duimen hierzo dat jullie het gaan halen
    Zo te lezen hebben jullie het super .
    Lieve groetjes

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s