wonen

Wij hebben een huis gekocht! ‘week 1’

week 1

Ja ja, het is eindelijk zo ver! Wij hebben een huis gekocht en de sleutel gekregen. Een hele spannende dag was dat. Zo officieel allemaal. Zeker als je ook nog een samenlevingscontract moet tekenen. We komen nu niet zo makkelijk meer van elkaar af haha.

Een paar dagen van te voren werd het nog even spannend gemaakt voor ons. Wij werden namelijk zondag op maandag nacht wakker gebeld door de brandweer… Het brand alarm ging af en de vraag was of we even konden komen. Helaas hadden wij nog geen sleutel waardoor de brandweer de deur moest intrappen. FIJN als je weet dat je woensdag de sleutel krijgt en nu je huis al aan het afbranden is.. of niet? Nee, dat was het toch niet. De volgende dag bleek dat het ging om een wekker die af ging. Fijn dat door de wekker onze deur was ingetrapt. Maar gelukkig was alles weer gerepareerd voordat we de sleutel kregen!

Het appartementje dat we hebben gekocht is nog in oude staat en we gaan er behoorlijk wat aan veranderen. We krijgen nieuwe ramen, kozijnen, muren, een nieuwe vloer en een nieuwe keuken (en de rest!). Een behoorlijke klus waar we de aankomende weken/maanden wel mee bezig zijn.

Nadat we de sleutel kregen zijn we begonnen met het slopen van de muren. Een klus waar Frank en ik wel aan mee kunnen helpen. Het slopen kunnen we wel aan, het opbouwen wordt wat moeilijker. Gelukkig hebben we lieve ouders en vrienden die ons komen helpen.

4 gedachten over “Wij hebben een huis gekocht! ‘week 1’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s