wonen

De keuken Slopen! ‘verbouwen week 2’

Ja, daar staan we dan. Leuk dat verbouwen, maar toch best lastig als je met z’n tweeën in het huis staat en niet precies weet wat we kunnen doen. Wij zijn gewoon niet zo handig. Wat gaan wij nou doen op deze woensdag? De keuken moet er nog uit. Slopen dan maar? Let’s do it! Voor de mensen die dit subtiel zouden doen door bijvoorbeeld alles eerst los te schroeven… Sorry dat kunnen wij nou eenmaal niet zo goed. Wij doen het liever met een hamer en een breekijzer.

Toen wij de keuken in z’n geheel uit elkaar hadden gehaald kwamen wij nog een kleine verrassing tegen. Er zaten namelijk nog leidingen achter die we daar niet verwacht hadden. Oepsie! Je raad dan al wel wat wij dit weekend hebben gedaan. Alle leidingen moesten uit de muur gehaald worden. Dit was een flinke klus voor de mannen!

Nadat alle leidingen uit de muur gehaald waren, konden we de deuropening dicht maken. Met een heleboel gipsblokken zijn wij gaan meten, zagen en plakken om een prachtige muur te maken.

Een gedachte over “De keuken Slopen! ‘verbouwen week 2’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s