wonen

Klussen in de sneeuw! ‘verbouwen week 4’

Het is alweer de 4e week dat we aan het klussen zijn. We herkennen het al bijna niet meer terug. Vandaag gaan we een muurtje plaatsen in de keuken. Op deze plek zat eerst de ingang van de keuken. De muur wordt gemaakt van de oude stenen van de keukenmuur. Dit scheelt weer tillen. Ja, en ik heb metsel les gehad van Leo! ik ga al steeds meer op een bouwvakkeres lijken haha.

Helaas moeten er ook een aantal plafonds uit gehaald worden. Dus Frank en ik mochten weer slopen! De hal had een hele mooie plafond maar moest er helaas uit door de bint. Het plafond in de badkamer hebben we eruit gehaald omdat het niet helemaal (of helemaal niet) schoon was.

Ook moesten er nog spullen gehaald worden om de grote muur in de woonkamer dicht te maken. Met twee gigantisch volle wagens hebben wij de bouwmarkt verlaten. Buiten stond ons nog een verassing te wachten. SNEEUW! leuk! nou ja, niet als ik had moeten rijden met een aanhangwagen. Gelukkig kwam iedereen deukvrij aan bij het huis.

 

 

 

 

Een gedachte over “Klussen in de sneeuw! ‘verbouwen week 4’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s