wonen

Maanden verder en gele muren? verbouwen maand 5

Zo dat is eventjes geleden. En nee we wonen er nog niet, maar het is al super mooi! De afgelopen weken/maanden heeft iedereen super hard gewerkt in ons huis. Hierbij dus een update!

Als eerst dachten we dat het leuk zou zijn om gele tinten in het huis toe te passen… De muren bijvoorbeeld. Dus Frank ging al aan de slag.

Mooi toch? Nee hoor, grapje.. Dit is voorstrijk speciaal voor het stucen. We zien strakjes niets meer van deze gele kleur! Goddank.
De stukadoor heeft echt prachtig werk geleverd. Het is een totale facelift geweest.


Ook het leidingwerk moest gedaan worden zodat het plafond erin kon. Wat een werk was dat voor mijn schoonvader!

Hierna begon de ellende pas echt. Iets waar ik zo naar verlangt had bleek zo’n vreselijke klus te zijn. VERVEN! het leek ontzettend leuk, maar als jij en je familie perfectionisten zijn is het leuke er wel vanaf. Zelfs mijn opa heeft een poging gedaan. Na heel veel potten verf hebben we er toch nog wat van weten te maken.

En in de weken die volgde kwamen er steeds meer spullen binnen. Dat is echt genieten! Als eerst kregen we onze keuken. Een prachtige nieuwe keuken die de mannen gezellig zonder lift omhoog konden brengen. Heerlijk!

Daarna kwamen onze o zo nodige nieuwe kozijnen en ramen binnen. Eindelijk kunnen we weer naar buiten kijken. Wat heeft dit een verschil gemaakt. Echt prachtig!

Nadat de kozijnen geplaatst waren konden we de vloer leggen. Deze vloer lag al maanden bij mijn ouders thuis op zolder. Hij kon er eindelijk in! Ik was zo blij als een kind met een lolly. Al snel daarna konden de meubels worden geleverd. En zijn wij dagen bezig geweest om alles in elkaar te zetten. Het was zo veel.. we begonnen er bijna Zweeds van te praten. Maar toch bedankt Ikea!

 

Er ontbreekt nu nog één ding in het huis. Een badkamer. Dus op dit moment wordt daar iets aan gedaan. Er is een tegelzetter bezig die onze badkamer helemaal gaat pimpen.

We zijn helemaal happy met onze nieuwe woning! We gaan de aankomende weken nog van alles afmaken in het huis. De volgende keer kan ik jullie het eindresultaat laten zien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s